Silvia Álvarez Rodríguez

Silvia Álvarez Rodríguez
Docente Asesoría Personal y Coordinadora de prácticas

La meva experiència laboral és de més de 20 anys en el món de la perruqueria i la imatge personal.
Les meves aptituds més destacables són la constància, la comunicació, el treball en equip, proactiva i sobretot l'actitud oberta per cada dia aprendre, així transmetre amb passió el meu treball de docent.

El meu recorregut professional ha sigut ampli com a estilista en salons d'elit.
Així mateix, hem de recalcar que com a docent vaig començar els 23 anys donant classes de prìvat en acadèmies privades i com a professora i inversionista en una de les franquícies de Llongueras.

Posteriorment i gràcies a uns dels salons més avantguardistes en Arenys (French Moda), vaig tindre l'oportunitat de formar en escenari a altres estilistes per tota Espanya.
Hem de destacar, també els dos anys que vaig formar a perruquers sobre les tendències en perruqueria a través de formacions que ofereix la Generalitat.

Durant tot aquest temps he estat forman-me constantment des de que vaig cursar el grau mig de perruqueria en el 1998 fins en l'actualitat. Desde llavors m'he format sempre. Cursos de preparació en una de les acadèmies més importants de Londres (Toni & Guy) entre d'altres cursos d'especialització de colorimetria del cabell, talls o maquillatage. Fins el dia d'avui que la meva carrera en els estudis, em deixa desenvolupar la funció de docent com a tècnica d'imatge personal i corporativa en escoles privades de cicles de Formació Professional de grau mig i superiors.

Actualment, porto tres anys com a docent en l' escola d' Imatge personal i Corporativa Margaret, on tinc l'oportunitat de donar assignatures per l'anàlisis capil.lar, maquillatge, assessoria per la perruqueria i usos socials per saber realitzar events. També he de recalcar que sóc coordinadora de pràctiques que els alumnes han de fer per formar-se en el cicle escollit, on faig d' intermediari entre l'empresa i alumnat, ajudant-los amb la documentació i preparació professional en centres adients i professionals.